Slide background

We make IT work!

- Track & Trace

- Signature Capture

- Customized Software

We make IT work!

App Development

Software as a Service

Hosting Support

Network Management

Near Shoring

System Management

Information Makers

Makes Information Work for You
Information Makers is een oplossingsgerichte organisatie die streeft naar het leveren van de juiste oplossing binnen een aantrekkelijk pakket van diensten. Gedurende ons 20 jarig bestaan hebben wij oplossingen ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze klanten.

Information Makers is een in Nederland gevestigd bedrijf dat opereert vanuit Alblasserdam, aan de rand van Rotterdam. Ons enthousiaste team van medewerkers is gespecialiseerd in verscheidene gebieden van maatwerk software ontwikkeling, ontwerp, ondersteuning, project management en hosting.

Het is ons doel software te ontwikkelen die naadloos aansluit op uw behoeften. Wij vertalen uw bedrijfsprocessen naar een helder ontwerp wat daarna door ons team van professionele programmeurs direct kan worden omgezet in software die desgewenst direct gekoppeld kan worden met uw bestaande software. Dit stelt u in staat goedkoper, efficiënter en prettiger te werken.

Onderstaand een kort overzicht van enkele van onze specialiteiten:

  • Het bouwen van maatwerk (web)software d.m.v. Java, COBOL en RPG.
  • Bouw, hosting en onderhoud IBM iSeries Systemen en IBM DB2 Databases.
  • Ontwikkeling van en koppeling met XML, SOAP en REST Web-diensten.
  • Android applicatie ontwikkeling.
  • iSeries installatie en ondersteuning.
  • Mobiele applicatie ontwikkeling middels MCL (Motorola, Symbol, Honeywell) voor o.a. Signature-capture, delivery-tracking, GPS location, Mobile Scanning

Wij zijn gedreven in ons vak, denken mee en zoeken naar oplossingen die echt werken. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Klanten

© Copyright - Information Makers